Târgul de Crăciun și-a deschis porțile la Satu Mare (Galerie foto)

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

Mult așteptatul Târg de Crăciun și-a deschis în această seară (astăzi, 30 noiembrie) porțile. Târgul este organizat de Primăria și Consiliul Local Satu Mare, împreună cu Consiliul Județean. Sătmărenii au ieșit cu mic cu mare la acest eveniment.

Imediat după pornirea iluminatului ornamental de sărbători, primarul Kereskenyi Gabor, împreună cu președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba și însoțiți de mulți sătmăreni au pornit spre Pasajul „Corneliu Coposu”, la locația în care începând de astăzi se desfășoară Târgul de Crăciun.

În cadrul târgului sunt amenajate aproximativ 40 de standuri cu produse din județul Satu Mare, cu produse artizanale, ceramică, costume și accesorii, decorațiuni din lemn, jucării din lemn, aranjamente de Crăciun, prăjituri, turtă dulce, vin fiert, ceai, ciocolată caldă. Aceste standuri sunt amplasate pe pasajul pietonal și pe platoul de spectacole

Pe scena amenajată pe platoul de lângă „groapă” vor urca în luna care urmează, nume mare precum Smiley și Paula Seling, dar și artiști locali.

Programul spectacolelor poate fi văzut aici:

1

2

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.