S-a semnat contractul de întreținere a drumurilor din municipiul Satu Mare

contract

Kereskenyi Gabor, primarul municipiului Satu Mare, a semnat azi, 29 noiembrie, contractul de întreținere a drumurilor din oraș, cu firma Diferit Cluj. Durata contractului este de patru ani.

„După aproape doi ani de zile, municipiul Satu Mare are din nou contract de întreținere a drumurilor din oraș, după ce astăzi am semnat actele cu firma Diferit Cluj, câștigătoarea licitației organizate de Primărie. Știu că străzile din Satu Mare nu arată așa cum și-ar dori sătmărenii, dar neglijența fostei conduceri, care a lăsat municipiul fără contract de întreținere a drumurilor, ne-a dus în această situație. Acum sperăm să recuperăm cât mai rapid timpul pierdut. Mă aștept ca firma din Cluj să dea dovadă de profesionalism, să respecte toate clauzele prevăzute prin contract și să execute lucrări de calitate”, spune primarul Kereskenyi Gabor.

Contractul de întreținere a drumurilor are valoarea de maxim 109 milioane de lei. Primarul spune că aceasta este suma maximă care poate fi cheltuită în cadrul acestui contract.

Edilul mai spune că le-a solicitat reprezentanților firmei să intervină cât mai rapid posibil pentru astuparea gropilor mari și acolo unde este nevoie urgentă, încă în cursul lunilor decembrie (2016) și ianuarie (2017).

De asemenea, se vor executa lucrări de pietruire și nivelare pe patru străzi. Aceste lucrări nu depind de temperaturile de afară. Este vorba despre străzile: Depozitelor, Dara, Alecu Russo și Râtu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.