Polițiștii, la datorie și în minivacanța de 1 Decembrie

politisti

Pentru ca cetăţenii să se bucure în linişte şi siguranţă de minivacanța de 1 Decembrie, polițiștii sătmăreni vor asigura climatul corespunzător de ordine și siguranță publică.

În contextul creat de sărbătorile prevăzute de Codul Muncii în care nu se lucrează, respectiv în perioada 30 noiembrie-4 decembrie, polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale și din alte structuri, vor fi prezenți în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică.

Pe lângă dispozitivele zilnice, care vor asigura și intervenția la evenimentele sesizate prin SNAU 112, se vor lua măsuri sporite pentru prevenirea producerii de evenimente nedorite în zonele în care se desfășoară manifestări dedicate acestei perioade, precum și în cele cu aflux mare de public. Vor fi constituite echipe de cercetare la fața locului pregătite să intervină în orice moment.

De menționat faptul că examenul pentru solicitările de reducere a perioadei de suspendare a permisului de conducere, se va desfășura după program normal, respectiv în 30 noiembrie, de la ora 15.00, în incinta Liceului Industrial „I. C. Brătianu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.