Penitenciarul Satu Mare, reprezentat la un training în Spania

penitenciar

În perioada 21-27 noiembrie, subcomisar de penitenciare Simona Galiș a reprezentat Penitenciarul Satu Mare la trainingul „Amployability Ambassadors” din Malaga, Spania.

Activitatea a fost organizată de Agenția Națională pentru Programe Comunitare si Formare Profesională din Spania. Au fost prezenți 21 de participanți din zece țări (Portugalia, Luxemburg, Grecia, Ungaria, Anglia, Spania, Franța, Polonia, Croația şi România).

Cursul a avut ca obiectiv dotarea participanților cu un set de competențe cu ajutorul cărora să sprijine şi accelereze gradul de încadrare în muncă în cadrul grupului țintă din comunitatea locală. Prin intermediul acestui curs au fost puse la dispoziție resurse informaționale multiple şi competențe sociale dezvoltate.

În acest sens „ambasadorii” şi-au îmbunătățit competențele în trei domenii principale de acțiune:competențe de mentoring, competențe de sprijinire a încadrării în muncă şi dobândirea de resurse pentru încadrarea în muncă.

Cursul a furnizat participanților un set complet de activități şi oportunități educaționale şi de voluntariat valabile la nivel european.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.