Ce spune Virgil Enătescu despre Urgențele Spitalului Județean

enatescu

Consilierul județean Virgil Enătescu s-a arătat indignat de faptul că la Urgențele Spitalului Județean Satu Mare fac de gardă medici fără pregătire în acel segment, cum ar fi psihiatri sau dermatologi.

Declarația acestuia vine în contextul scandalului iscat în urma morții tânărului de 31 de ani, și a fost făcută în cadrul ședinței de astăzi, 28 noiembrie a Consiliului Județean.

„Am auzit acum că fac de gardă acolo și dermatologi, și psihiatri și tot felul. Unde, în medicina de urgență? Da se pricep la așa ceva? Au competență pentru așa ceva? Este un mare semn de întrebare. Acum am înțeles că la fotbal vă pricepeți, dar mai lăsați și medicina pe seama medicilor și a cui? A celor care se pricep, pentru că și la noi există destui șarlatani care fac pe medicii și care vin cu tot felul de bio nu știu cum, care vin cu tot felul de aparatură … Ultima dată când am luat cuvântul asta am și spus: Vor urma cazuri de deces! Au urmat? Au urmat! Eu nu acuz acum pe nimeni, însă nu scapă de mine în momentul în care am toate datele clare!”, a declarat Virgil Enătescu.

2 Comentarii la "Ce spune Virgil Enătescu despre Urgențele Spitalului Județean"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.