Cât de pregătite sunt autoritățile pentru deszăpezire

deszapezire

În cadrul ședinței Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) de astăzi, 28 noiembrie, subprefectul Altfatter Tamas a prezentat situația contractelor de deszăpezire, la nivelul județului Satu Mare.

Compania Națională de Drumuri are semnate contracte în județul Satu Mare cu două societăți comerciale. Este vorba despre Tehnic Asist și Instal Ros (Negrești-Oaș).

Tehnic Asist va efectua deszăpezirea drumurilor județene, iar Instal Ros, cele naționale.

Valoarea contractelor în cazul drumurilor naționale este de 661.168 de lei (plus TVA). Drumurile naționale din județul Satu Mare sunt împărțite în șase districte: Satu Mare, Carei, Tășnad, Supur, Livada și Negrești-Oaș.

Potrivit celor prezentate de către Altfatter Tamas, pentru drumurile județene, au fost semnate patru acorduri-cadru cu Tehnic Asist pentru cele patru loturi. Este vorba despre zonele: Carei-Tășnad, Supur, Satu Mare și Oaș. Valoarea contractelor estimate este de 212.270 de lei plus TVA.

Conform autorităților, stocurile de materiale antiderapante sunt asigurate, atât pentru drumurile județene, cât și pentru cele naționale.

În municipiul Satu Mare, deszăpezirea este asigurată de SC Florisal SA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.