S-au tamponat cu un tractor. Doi tineri au ajuns la spital

accident Calinesti

Doi tineri au ajuns duminică (26 noiembrie) seara la spital după ce mașina în care se aflau s-a tamponat cu un tractor. Accidentul a avut loc în jurul orei 22.30, între localitățile Tășnad și Cehăluț.

Potrivit oamenilor legii, un șofer de 19 ani, din Cehal, aflat la volanul unei mașini, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune cu un tractor condus de un bărbat de 34 de ani, din Cehăluț.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a șoferului și rănirea ușoară a unei tinere de 17 ani, din Cehal, pasageră în autoturism.

Extinzând verificările, polițiștii au constatat că tractoristul nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar la testarea alcoolscop s-a stabilit că avea o concentrație alcoolică de 1,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurării producerii accidentului, iar pe numele tractoristului a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.