Turos Lóránd: Cele mai importante sunt contactele personale cu alegătorii

turos1

turos2

turos3

Vizitând localitățile județului Satu Mare, peste tot se remarcă necesitatea de a asigura condiții de trai la nivelul secolului XXI. Atât în orașe, cât și în localitățile rurale, viața oamenilor trebuie să fie la standarde europene. Acest lucru se va realiza, doar atunci când vom gândi și vom muncii pentru acest scop împreună.

Turos Lóránd, candidatul UDMR pentru Senat, a accentuat importanța întâlnirilor personale, atât cu cetățenii cât și cu liderii comunităților locale pentru a cunoaște nevoile și proiectele locale.

„Îmbunătățirea condițiilor de trai pentru locuitorii județului Satu Mare se poate realiza doar atunci când acționăm solidar pentru binele comunității. Nu asumăm lucruri imposibile, deși câteodată așteptările oamenilor se înscrie în acest domeniu. Promitem deci lucruri care pot fi realizate prin eforturi comune și care sunt benefice tuturor. Astfel, unul dintre condiții este ca veniturile realizate aici, împreună cu taxele percepute să rămâne la nivel local, să nu ajungă în vistieria centrală, unde nu mai poate să fie controlată folosirea lor. Acest subiect este prioritar doar pentru UDMR, împreună cu problema comunităților rurale, viața cărora trebuie să fie îmbunătățită de stat” – a declarat Turos.

Propunerea UDMR prevede că îmbunătățirea nivelului de trai trebuie să înceapă la nivelul familiilor. În acest sens, măsurile propuse includ creșterea salarului minim de la 1250 de RON la 2000 de RON, precum și reducerea TVA-ului aferent regiei de la 20% la 9%. Aceasta din urmă a fost implementat cu succes la propunerea UDMR în cazul prețului apei.

„Trebuie să demonstrăm că noi sătmărenii formăm o comunitate puternică, solidară și suntem dispuși să luptăm pentru scopurile noastre. În acest sens, o să folosesc fiecare ocazie să mă întâlnesc cu sătmărenii, deoarece funcția pe care o să o primesc prin încrederea cetățenilor va fi folosită în interesul lor, în interesul tuturor comunității” – a încheiat candidatul sătmărean pentru Senat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.