Cartea „Am ales România”, prezentată publicului sătmărean

carte

Luni, 28 noiembrie, cu începere de la ora 15.00, Sala Multimedia a Bibliotecii Județene Satu Mare va găzdui prezentarea cărții „Am ales România. Povestea mea”, scrisă de Clotilde Armand.

Evenimentul se va desfășura în prezența autoarei și reprezintă prima etapă din turneul de promovare a cărții apărute la Editura Humanitas. Matus Adrian-George va face prezentarea volumului pentru publicul sătmărean.

Cartea Clotildei Armand a fost lansată în cadrul Târgului Gaudeamus, în data de 19 noiembrie, în prezența filosofului Gabriel Liiceanu care a afirmat: „Clotilde Armand nu ne spune că ne iubeşte, ci ne cere să ne iubim noi pe noi înşine”.

Clotilde Armand s-a născut la 28 iunie 1973 în Franța. Diploma de inginer a obținut-o la Paris, iar studiile postuniversitare le-a finalizat în Statele Unite, cu dublă specializare. Trăiește în România, împreună cu soțul său Sergiu Moroianu și cei patru copii.

Matus Adrian-George este licențiat în Literatură comparată și universală. A absolvit studii masterale în Istorie contemporană, la Sorbonna și Istoria imaginilor-Istoria ideilor, la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj. Este autorul mai multor articole și recenzii apărute în revista clujeană „Steaua”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.