Fată de 18 ani, reținută pentru furt. A fost ajutată de alți doi copii

fata

UPDATE: Ca urmare a prezentării în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi, de către procurorul de caz, tânăra de 18 ani din Tășnad a fost arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

O tânără de 18 ani din Tășnad a fost reținută pentru 24 de ore de polițiștii careieni, după ce a fost prinsă la furat. Aceasta a fost ajutată de alte două minore, de 12 respectiv 13 ani, ambele din Pișcolt.

La data de 22 noiembrie, polițiști de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Carei au prins în flagrant o tânără de 18 ani din Tășnad care, împreună cu două minore de 12 și 13 ani din Pișcolt, au intrat prin escaladarea gardului, în locuința unui careian, de unde au furat mai multe bunuri, în valoare totală de 400 de lei.

Din cercetări a reieșit că tânăra reținută este bănuită de comiterea și a altor furturi, urmând să îi fie documentată întrega activitate infracțională.

În baza probatoriului administrat, față de tânăra de 18 ani s-a luat măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.