Vrei să fi Steaua Sătmarului? Hai la concurs

concurs

Căminul Cultural din Odoreu va găzdui la începutul lunii decembrie cea de-a VI-a ediție a Festivalului Județean de muzică ușoară „Steaua Sătmarului”. Evenimentul va avea loc duminică, 4 decembrie, de la ora 14.30 și este organizat în memoria lui Nelu Tarța.

Concursul are trei sețiuni: „Creație”, „Interpretare” și „Colinde”. În competiție se pot înscrie soliști vocali individuali și formații de muzică ușoară din județul Satu Mare. Vârsta minimă pentru înscrierea în concurs este de 13 ani.

Soliștii vocali vor fi acompaniați de o formație sau pot folosi negative. Formațiile pot interpreta melodiile numai live.

Sonorizarea va fi asigurată de către organizatori, urmând ca restul instrumentelor să fie asigurate de către concurenți.

Potrivit regulamentului, concurenții pot participa la toate cele trei secțiuni ale competiției, jurizarea făcându-se separat. Fiecare solist sau formație va prezenta în concurs o singură piesă la fiecare secțiune.

Fișa de înscriere trebuie trimisă pe următoarea adresă: Primăria Odoreu, strada Republicii nr. 100, Cod poștal 447210, FAX 0261775062.

Cheltuielile de transport vor fi suportate de către concurenți iar cele pentru masă de către organizatori.

Festivalul-concurs este organizat de către Consiliul Județean, Primăria și Consiliul Local Odoreu și de Căminul Cultural din localitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.