Orașul Negrești-Oaș, partener oficial la târgul de turism din Varșovia

negresti

Orașul Negrești-Oaș a fost invitat de către Excelența Sa, Ovidiu Dranga, ambasadorul României la Varșovia, să participe la târgul internațional de turism Tour&Travel Warsaw, eveniment major pe agenda locală și europeană de profil. Târgul se va desfășura în perioada 24-26 noiembrie.

„Suntem onorați să fim oraș-partener la realizarea acestui proiect și, în acest sens, organizăm în cadrul standului de promovare a țării noastre: demonstrații de olărit, ateliere meșteșugărești, expoziție gastronomică și momente folclorice oșenești. Considerăm că asocierea orașului nostru într-un astfel de demers va contribui la creșterea notorietății regiunii pe care o reprezentăm și, implicit, la promovarea turismului”, a declarat primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.

În cadrul standului României, alături de Autoritatea Națională pentru Turism, Negrești-Oaș va pune la dispoziția vizitatorilor materiale de promovare turistică a Țării Oașului, a județului Satu Mare și a zonelor învecinate. Meşteşugarii și artiștii din orașul Negrești-Oaș participanți la această manifestare expozițională sunt: Floare Finta, meșteșugar și Tezaur Uman Viu, Floare Hotca, meșteșugar și Luminător al satului, Ana Mare, meșteșugar și Luminător al satului, familia de olari Istvanfi, Dorina Mercea meșteșugar și antreprenor, Maria Tripon, țâpuritoare, ceterașii Vasile Solomon și Nelu Varga, Ionuț Silaghi, dansator.

Din partea Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Negrești-Oaș vor participa Patricia Baltă și Roxana Pop, iar Consiliul local Negrești-Oaș va fi reprezentat de consilierii Ioan Berinde și Dan Mercea.

Activitățile sunt organizate de Natalia Lazar și Crina Cuc, de la Casa Orășenească de Cultură Negrești-Oaș, iar delegația negreșteană va fi condusă de consilierul primarului, Mihai Big.

Participarea la acest important eveniment este posibilă datorită suportului financiar acordat de Consiliul local Negrești-Oaș și prin suținerea primarului Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.