Încep „Zilele Şcolii de Arte” Satu Mare. Vezi detalii

scoala-de-arte

Şcoala de Arte din Satu Mare organizează în perioada 22-26 noiembrie zilele dedicate instituției de învățământ. Detalii cu privire la această sărbătoare a școlii au fost oferite astăzi, 21 noiembrie, de către managereul Școlii de Arte, Mircea Deac, respectiv de directorul instituției, Florin Pop, în cadrul unei conferințe de presă.

Manifestările vor cuprinde următoarele acţiuni culturale:

– 22 noiembrie, ora 17.00, Muzeul de Artă – Spectacol de muzică clasică şi poezie;
– 23 noiembrie, ora 17.00, Centrul Multicultural Poesis – Spectacol de muzică pop-rock;
– 24 noiembrie, ora 16.00, Consiliul Judeţean – Vernisaj de arte plastice Satu Mare – Teglas;
– 25 noiembrie, ora 17.00, Muzeul Judeţean – Spectacol de muzică populară;
– 26 noiembrie, între orele 14.00-20.00, Centrul Multicultural Poesis – Festivalul – concurs „Muzica Inimii Mele” (M.I.M.), ediţia a X-a.

Pentru Festivalul – concurs internaţional „Muzica Inimii Mele” s-au înscris 38 de concurenţi din 14 localităţi din ţară, precum şi din Ungaria.

Premiile oferite însumează un total de 4.000 de lei, din care trofeul festivalului este de 1.000 de lei, restul fiind împărţiţi pe două categorii de vârstă, 14-18 ani şi 19-25 ani, pentru care vor fi oferite premii de 600 de lei – locul I, 400 de lei – locul II, 200 de lei – locul III şi trei menţiuni de câte 100 de lei la fiecare categorie de vârstă.

Juriul pentru M.I.M. – ediţia a X-a va fi format din Călin Ionce – preşedintele juriului, compozitor şi profesor din Baia Mare, Varga Miklos – profesor din Teglas (Ungaria), Nagy Katalin – realizator de programe City Radio, Tincuţa Fernea – finalistă la Vocea României şi Manuela Rogoz din partea Consiliului Judeţean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.