Călin Popescu-Tăriceanu: „La Satu Mare am găsit o organizație puternică”

alde

Co-președinții ALDE Călin Popescu-Tăriceanu respectiv Daniel Constantin, au efectuat azi, 21 noiembrie, o vizită în județul Satu Mare, exprimându-și susținerea pentru candidații formațiunii politice la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Liderii ALDE au venit de la Oradea, iar de la Satu Mare se vor deplasa în județele Bistrița-Năsăud și Cluj, unde vor avea întâlniri cu reprezentanții de acolo ai formațiunii politice.

În această seară, împreună cu candidații ALDE Satu Mare la Senat și Camera Deputaților: Marcela Papici, Adrian Ștef și Ovidiu Silaghi, cei doi co-președinți de la nivel național au susținut o conferință de presă la sediul partidului.

„La Satu Mare am găsit o organizație puternică, ce a obținut rezultate bune la alegerile locale și sigur, avem interesul să consolidăm aceste rezultate în așa fel încât după alegerile din 11 decembrie să ne putem reafirma poziția de a treia forță politică pe scena politicii românești … Încercăm să ajutăm organizațiile, să susținem și să mobilizăm organizațiile cele mai puternice din țară pe care le avem. Mesajul de campanie se axează în această fază pe teme de natură economică, pe necesitatea stimulării creșterii economice, bazată pe investiții”, a declarat co-președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.

În cursul acestei zile liderul ALDE, împreună cu co-președintele Daniel Constantin și cu candidații formațiunii politice din Satu Mare au efectuat o vizită la o fabrică, la două instituții de învățământ dar și într-o localitate din județ.

De asemenea, Tăriceanu și-a manifestat nemulțumirea față de faptul că școlarii nu primesc cornul și laptele.

„Nici până în acest moment nu s-a realizat derularea programului cornul și laptele în județ. Nu știu care este stadiul, dacă s-au făcut licitații, dacă nu s-au făcut. Vreau să înțelegeți o chestiune. Să știți că pentru foarte mulți copii, și probabil pentru majoritatea copiilor, condițiile din școală sunt mai bune decât condițiile de acasă, și cornul și laptele pentru unii sunt o sursă importantă de hrană de care îi privăm. Copiii care provin din familii cu posibilități reduse și pentru ei cornul și laptele reprezintă ceva.
În luarea de cuvânt, Daniel Constantin a subliniat faptul că ALDE Satu Mare este una dintre cele mai importante organizații din țară, care la alegerile locale din vara acestui an a obținut rezultate meritorii.

„Suntem în Satu Mare pentru că organizația județeană este foarte imporatantă pentru partidul nostru. Vreau să-i felicit, deoarece nu am avut ocazia să ajungem în județ de la alegerile locale, pentru rezultatul pe care l-au obținut. În termen de procente, organizația din Satu Mare s-a clasat pe primul loc la nivel național. Și cred că este un lucru care trebuie apreciat”, a declarat Daniel Constantin.

Apoi, fostul ministru al Agriculturii a vorbit despre importanța investițiilor, făcând o comparație a Guvernului Ponta cu actualul Executiv, subliniind faptul că Guvernul Cioloș a investit aproximativ o treime din ceea ce a reușit în 2015 Victor Ponta.

Un Comentariu la "Călin Popescu-Tăriceanu: „La Satu Mare am găsit o organizație puternică”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.