Prima ediție de Bootcamp ! Aldo Blaga pe scena de la X Factor

aldo

Aldo Blaga, fiul actorului sătmărean Vasile Blaga, este una dintre vocile pe care Horia Brenciu se bizuie în actualul sezon de „X Factor”. Acesta va evolua azi, 18 noiembrie, la X Factor, în prima ediție de Bootcamp. Emisiunea-concurs va fi difuzată la Antena 1, de la ora 20.30.

Atracția lui Aldo Blaga spre lumea muzicii, se pierde undeva în „negura vremurilor”. Pe când era copil, Aldo avea obiceiul să fredoneze prin casă. Simțind talentul fiului său, actorul Vasile Blaga a început să-l direcționeze către această pasiune. Aldo a participat la tot felul de concursuri dedicate celor mici, totul culminând cu apariția sa la „Tip Top Minitop”, o emisiune de mare succes a anilor ‘90.

Imediat după vârsta majoratului, sătul să fie comparat cu Michael Buble, Aldo pleacă din țară, tocmai în SUA.

„Am ajuns chelner pentru trei luni, într-un restaurant cu specific italienesc din New York. În perioada asta mi-am făcut practic „armata”, mi-am dobândit independența financiară și am înțeles ce înseamnă să fii o rotiță dintr-un sistem mai mare, care e piața muncii”, a declarat Aldo Blaga, într-un interviu acordat pentru cei de la Antena 1.
După ce a revenit în România, Aldo s-a reîntors la muzica. A început să devină cunoscut datorită postărilor sale pe YouTube.

„Eu cred că muzica m-a ales pe mine şi nu eu pe ea pentru că e parte din mine. Nu aş putea renunţa. E ca şi cum aş renunţa la un picior”, spune Aldo.

La emisiunea din această seară, își va încerca norocul grupa lui Horia Brenciu, cea din care face parte și Aldo Blaga. Ce se va întâmpla și cum vor evolua lucrurile? Nu ratați, de la ora 20.30, prima ediție de Bootcamp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.