Elita matematicii sătmărene, premiată. Vezi detalii (Foto)

m4

m5

m6

m7

Astăzi, 18 noiembrie, Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, a organizat în Sala mare a Consiliului Județean o activitate în cadrul proiectului educational „Zilele Matematicii Sătmărene”.

La această întâlnire de evidențiere a activităților de succes și de popularizare a rezultatelor obținute la olimpiadă și concursuri școlare de profil, au participat elevi premiați, cu care județul se mândrește, profesorii care i-au pregătit, elevi care învață în școli din mediul rural, alături de profesorii lor de matematică și de părinți, profesori metodiști, profesori din Consiliul Consultativ al disciplinei și nu în ultimul rând inspectorul general Călin Durla.

Toți cei care au fost nominalizați ca făcând parte din elita matematicii sătmărene, elevi și profesori, au primit câte un stick și o agendă personalizată, care are în cuprinsul primelor pagini, la loc de cinste, numele lor, concursul la care au participat și premiul obținut.

În mod special, au fost premiați de către Alin Libotean, manager al firmei „Transboard” din Oradea, cu câte o tabletă, toți participanții la Olimpiada satelor din România, de la Cluj-Napoca.

Alin Libotean este un fost olimpic la matematică și informatică care nu a uitat promisiunea făcută pe vremea când era participant de a sponsoriza astfel de concursuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.