Cum s-a produs accidentul din Dorolț. Ce spun polițiștii

5

Accidentul de joi (17 noiembrie) din Dorolț, soldat cu două victime, a avut loc în timp ce polițiștii căutau șoferul camionetei părăsite pe drum. Evenimentul rutier s-a soldat cu doi răniți.

Din cercetări a rezultat că un șofer de 59 de ani, din localitatea Grănicerești (județul Suceava), circulând cu o autoutilitară în afara localității Dorolț, a intrat într-o camionetă, înmatriculată în Maramureș.

Vehiculul, proprietatea unui maramureșan de 31 de ani din localitatea Suciu de Sus, era încărcat cu lemne și se afla parcat pe partea carosabilă pe același sens de mers, fără a fi semnalizat corespunzător.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a șoferului și rănirea gravă a unei femei de 54 de ani din aceeași localitate, pasageră în autoturism, ambii fiind transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

„De menționat este faptul că la ora 16.57, printr-un apel telefonic la 112, poliția a fost sesizată despre existența camionetei staționate pe partea carosabilă. La fața locului s-a deplasat un echipaj al Secției Rurale Satu Mare, care a luat imediat măsuri de identificare a conducătorului auto la imobilele din proximitatea locației și la locurile de cazare în comun, însă fără rezultat. În perioada imediat următoare, în care polițiștii încercau să găsească un alt vehicul în comună, disponibil să tracteze camioneta în afara părții carosabile, s-a produs accidentul rutier, respectiv la ora 17.45.

Disponibilitatea echipajelor de poliție la acest tip de solicitări este maximă, întrucât prevenirea producerii evenimentelor rutiere este unul din obiectivele noastre prioritare”, se arată într-un comunicat de presă remis redacției noastre de IPJ Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.