Vasile Fogel se gândește să demisioneze de la conducerea CSM Satu Mare

vasile-fogel

Vasile Fogel, președintele Clubului Sportiv Municipal (CSM) Satu Mare ia în calcul demisia sa din funcție, dacă organigrama clubului nu se va modifica. Acesta a declarat în cadrul unei conferințe de presă că i-a transmis primarului Kereskenyi Gabor un e-mail pe care poate să îl considere demisia sa şi a antrenorilor. Acesta a dat de înțeles că dacă nu se va modifica organigrama după cum va dori, va pleca de la CSM.

Fogel spune că ar fi vrut ca proiectul de hotărâre cu privire la noua organigramă să intre pe ordinea de zi a ședinței de săptămâna viitoare a Consiliului Local, însă nu a reușit acest lucru.

„Nu m-am înţeles cu Comitetul Director, avem principii foarte diferite şi de accea într-un e-mail dat astăzi domnului primar, după ce i-am sesizat mai multe aspecte legate de colaborarea cu comitetul director, am spus să considere acest e-mail demisia mea, a contabilei şefe şi a celor trei antrenori, de la baschet, handbal şi volei. Nu ştiu dacă mi-a trimis răspuns sau nu. Cert este că eu o fac până în 3 ianuarie când am mandat, dar cred că în 1 decembrie voi dispărea, poate, dar poate o duc până la sfârşit”, a declarat Fogel.

Acesta spune că având în vedere neînțelegerile de la club, mai mult ca sigur că nu va candida pentru restul de trei ani și jumătate cât mai este din acest mandat.

„Eu ştiu prin ce trec eu şi colegii mei. Nu este simplu”, spune Vasile Fogel.

Una dintre problemele semnalate de către președintele CSM Satu Mare este lipsa banilor pentru plata angajaţilor. Potrivit acestuia ar fi nevoie de aproximativ 300.000 de lei pentru plata salariilor în luna decembrie. Pentru a putea plăti angajații, singura posibilitate este ca acești bani să fie alocaţi de Consiliul Local. Fogel spune că, în prezent, Clubul Sportiv Municipal are aproximativ 80 de angajați.

Dacă înainte erau bani și din sporsorizări, în prezent, susține Fogel că „acest club şi-a pierdut credibilitatea şi nu mai primeşte sponsorizări”.

O altă problemă ridicată de către Fogel a fost cea referitoare la banii necesari pentru plata chiriilor la Sala de Sport „Ecaterina Both”, care se ridică la sume destul de mari.

În altă ordine de idei, președintele CSM Satu Mare spune că asupra lui se fac presiuni destul de mari pentru a desființa unele ramuri sportive din cadrul clubului, însă nu a dorit să dea nume, subliniind doar că „sunt mai mulți”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.