Kereskenyi Gabor: „Am semnat contractul pentru proiectarea celui de-al treilea pod”

contract

Kereskenyi Gabor, primarul municipiului Satu Mare, a semnat azi, 17 noiembrie, contractul pentru proiectarea celui de-al treilea pod peste râul Someș, pe strada Ștrandului. NV Construct, o firmă din Cluj, va avea la dispoziție 6 luni să întocmească proiectul tehnic. Valoarea contractului este de 742.000 de lei.

„Astăzi am semnat contractul pentru proiectarea celui de-al treilea pod peste râul Someș, pe str. Ștrandului. Firma NV Construct din Cluj va avea la dispoziție 6 luni să întocmească proiectul tehnic pentru suma de 742.000 lei. Trebuie spus că în doar 4 luni am reușit să organizăm licitația, să stabilim câștigătorul și să semnăm contractul. Acum putem spune că am făcut un pas important pentru realizarea unui obiectiv primoridal pentru sătmăreni. Îmi doresc să menținem ritmul impus acum și nu peste mult timp să putem lansa licitația și apoi să demarăm construcția podului”, spune primarul Kereskenyi Gabor.

Referitor la celelalte investiții importante din oraș, Kereskenyi spune că își dorește ca acestea să demareze ccât mai curând.

„Totodată, mi-aș dori ca în curând să demareze și celelalte investiții majore din municipiul Satu Mare, care sunt deja pregătite: centura și podul, pista de bicicliști zona nord, mall-ul NEPI, magazinele Lidl și Kaufland, dar și alte proiecte importante la care acum se muncește din greu”, a declaart edilul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.