Bărbat reținut pentru 24 de ore. Și-a amenințat familia cu toporul

topor

Un bărbat de 39 de ani din Negrești-Oaș a fost reținut marți, 15 noiembrie, pentru 24 de ore după ce și-a amenințat familia cu toporul. Mai mult decât atât, acesta a distrus mașina socrului său, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 de euro.

La data de 14 noiembrie, în jurul orei 19.50, printr-un apel la 112, Poliția Negrești-Oaș a fost sesizată de către un bărbat de 63 de ani din oraș, despre faptul că ginerele lui i-a distrus autoturismul cu un topor și l-a amenințat atât pe el cât și pe alți membrii ai familiei.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au identificat un bărbat de 39 de ani din Negrești-Oaș, care și-a amenințat socrul și pe familia acestuia, iar prin distrugerile provocate autoturismului, a creat un prejudiciu de aproximativ 10.000 de euro.

Ca urmare a probatoriului administrat, în cursul zilei de marți cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, amenintare și tulburarea liniștii publice și prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.