CJ vrea să reabiliteze drumul Beltiug-Dobra-Corund-Hodod

drum

În cadrul ședinței extraordinare de astăzi, 15 noiembrie, consilierii județeni au aprobat patru proiecte de hotărâre cu privire la modernizarea Drumului Județean DJ 108 din DN 19A Beltiug-Beltiug Băi-Dobra-Hurezu Mare-DJ 108P-DJ 196 Corund –Bogdand-Hodod-limita de județ Sălaj.

Lungimea totală a acestor trasee este de aproximativ 38 de km, iar valoarea lucrărilor se ridică la suma de 81 de milioane de lei (fără TVA).

Proiectele de hotărâre votate vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai investiției, aprobarea acordului de parteneriat pentru realizarea proiectului, dar și aprobarea declanșării exproprierii imobilelor proprietate privată, situate pe tronsoanele unde se va executa lucrarea.

„E un drum de aproape 40 de km, mai exact de 38,185 de km, și vizează direct peste 14.000 de locuitori. Valoarea investiției este, fără TVA, de 81.550.000 de lei. Partea de co-finațare a județului Satu Mare va fi doar de 2% în urma finanțării prin Programul Operațional Regional și se va ridica la 2.321.000 de lei”, a declarat Pataki Csaba, președintele Consiliului Județean Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.