Bărbat din Ciumești, arestat preventiv. A vrut să golească un bancomat

arestat

În urma soluționării de către Tribunalul Satu Mare a contestației privind înlocuirea schimbării măsurii controlului judiciar cu măsura arestului preventiv, instanța a emis pe numele lui N. H. de 28 de ani din Ciumești, un mandat de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.

Acesta se afla sub control judiciar și este cercetat de către polițiștii din Carei pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat din bancomat, faptă comisă în noaptea de 30 spre 31 octombrie 2016.

În ziua de 31 octombrie, în jurul orei 03.20, polițiștii din Carei au fost sesizați de către un agent de securitate, despre faptul că în urma declanşării sistemul de alarmare al unui bancomat amplasat în incinta unui magazin din oraș, a surprins o persoană cu fața acoperită, dar care a reușit să părăsească zona.

În scurt timp, oamenii legii au reușit să-l prindă pe cel în cauză pe o stradă din localitate, stabilind că este un bărbat de 28 de ani din Ciumești.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe cel în cauză, pentru tentativă la furt calificat, pentru de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de schimbare a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.