Razie a polițiștilor în județ. Vezi ce caută

controale

În baza unui plan de acțiune inițiat de Inspectoratul General al Poliției Române, la nivelul județului nostru se desfășoară acţiuni punctuale pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite cu produse agroalimentare și de origine animală provenite din importuri.

Acțiunile se desfășoară în perioada 12-18 noiembrie. În acest context, în cursul zilelor de sâmbătă, 12 și duminică, 13 noiembrie, efective ale structurilor de ordine publică, poliţie rutieră și de investigare a criminalităţii economice au desfăşurat activităţi specifice planului, pe raza întregului județ.

Cu ocazia acestora, au fost efectuate verificări asupra a 41 de societăți comerciale și a 24 de persoane fizice.

În urma activităţilor desfăşurate a fost constatată o infracțiune și au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, din care șase pentru fapte care contravin Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite și 10 în baza Legii 145/2014 pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.