Microbuz înmatriculat în Satu Mare, implicat într-un accident în județul Brașov. Ce s-a întâmplat

accident-brasov

Un microbuz de transport persoane, înmatriculat în județul Satu Mare s-a răsturnat duminică (13 noiembrie) seara, pe DN13 Brașov – Târgu Mureș. Trei femei au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, iar alte trei persoane rănite au ajuns la spital pe cont propriu, cu o mașină privată. Aceștia se întorceau al Satu Mare de la o mănăstire. 

Ciprian Steja, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, spune că este vorba despre o femeie în vârstă de 63 de ani cu traumatism cranio-cerebral și toracic, alta în vârstă de 75 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral și traumatism toraco-abdominal, iar a treia victimă prezintă leziuni la șold și o factură de femur.

Potrivit polițiștilor brașoveni, microbuzul se îndrepta spre Satu Mare. Din investigațiile efectuate de polițiști reiese că din cauza condițiilor meteo, carosabil alunecos și vânt puternic, mașina nu a mai putut fi controlată, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.