Zeci de persoane evacuate dintr-un bloc din Satu Mare. Ce s-a întâmplat (Foto)

incendiu1

incendiu2

incendiu3

Zeci de persoane au fost evacuate în urma incendiului ce a avut loc vineri (11 noiembrie) seara într-un bloc de pe strada Ostrovului din Satu Mare. Potrivit pompierilor, doi adulți au fost transportați la spital în urma inhalării de monoxid de carbon, pentru alți doi minori, părinții acestora refuzând transportul la o unitate spitalicească.

Vineri, în jurul orei 19.43, pompierii sătmăreni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament din Satu Mare, unde ardeau mobilierul şi diferite materiale textile aflate în incinta imobilului, existând pericolul extinderii focarului la întregul complex de locuinţe.

La sosirea pompierilor s-a constatat că se degajase o cantitate mare de fum pe casa scării, situație ce punea în pericol siguranța locatarilor, astfel că în cel mai scurt timp, toate persoanele care se aflau în imobil, la etajele doi şi trei (aproximativ 40 de persoane) au fost evacuate.

În urma incendiului s-au degradat: zugrăveala pereţilor, mobilierul şi articolele vestimentare din incinta încăperii.

Doi adulți au fost transportați la spital în urma inhalării de monoxid de carbon, pentru alți doi minori, părinții acestora refuzând transportul la o unitate spitalicească.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, şi o unitate de terapie intensivă mobilă SMURD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.