Royal Dance Club pe podiumul Campionatului Național de la Sibiu (Foto)

dans

Cu două titluri de campioni, una de bronz, o pereche calificată în finală și una în semifinală, Royal Dance Club Satu Mare este în topul celor mai puternice cluburi din țară.

Sportivii de la Royal Dance Club Satu Mare au participat in data de sâmbătă, 5 și duminică, 6 noiembrie la Sibiu, la Campionatul Național de Clase H, E, D, C, B și A. La campionatul național de dans sportiv au participat peste 600 de perechi din țară, iar perechile de la Royal Dance Club au obținut următoarele rezultate la diferite categorii de clasă și vârstă:

Marița Ciprian – Bumba Oana: locul I la clasa B Standard (14-15 ani);
Sabău Tudor – Arnăut Luana: locul I la clasa E (12-13 ani);
Ignat Eduard – Jurcuț Luiza: locul III la clasa A Latino (16-18 ani);
Decsei David – Chereji Iulia: locul V la clasa C Standard și locul VI la clasa C Latino (14-15 ani);
Rapan George – Torja Cerasela: locul VII la clasa D (14-15 ani).

Cu acest loc III obținut la clasa A, Ignat Eduard dupa 8 ani de dans ca sportiv de performanță finalist și semifinalist la campionate naționale și Cupa României, câștigător a mai multor concursuri naționale și internaționale a promovat în cea mai înaltă clasă de dansator S internațional. El se alătură astfel celor mai buni dansatori pe care clubul sătmărean le-a avut în cei 24 de ani de existență ca Marius Iepure, Roxana Ștefanca, Sorin Mare, Cristina Veibel, Struta George și Horea, Tarța Sânziana.

Meritul aparține sportivilor, părinților cât și antrenorilor Ovidiu Ignat, Otto Varga, Cordea Mikle Cristian și Marius Iepure.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.