Noul șef al IPJ Satu Mare: „Am venit să fac treabă” (Video)

alin-hanis

Alin Haniș, noul șef al IPJ Satu Mare s-a prezentat în fața jurnaliștilor, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc azi (8 noiembrie) după-amiază la sediul instituției. Alături de Haniș, la conferința de presă a participat și purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi.

„Am venit la Satu Mare cu gândul de a face treabă. Am venit la solicitarea Inspectoratului General al Poliției Române. Sunt ofițer de Poliție de 19 ani. Am lucrat în cea mai mare parte în Inspectoratul de Poliție Județean Bihor. În acest moment ocup funcția de șef al Poliției Municipiului Oradea și împuternicit la Satu Mare”, a declarat Alin Haniș.
Cu privire la obiectivele pe care le are la cârma IPJ Satu Mare, noul șef a declarat că acestea sunt cele ale Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

„Principalul obiectiv este cel de creștere a gradului de siguranță a cetățeanului român în general, și în special a celui din județul Satu Mare”, a subliniat Haniș.

Alin Haniș are 40 de ani și lucrează în cadrul Poliţiei Municipiului Oradea din 1997. Din 2010, Alin Haniş a fost numit în funcţia de adjunct, iar din 2013 șef al Poliţiei Municipiului Oradea.

Haniş, numit luni, 7 noiembrie la cârma Poliției Satu Mare, va îndeplini această funcție timp de 6 luni, urmând ca apoi să se orgnizeze un concurs pentru postul de inspector șef al IPJ.

Florentin Vlad, cel care a asigurat interimatul în perioada precedentă, a revenit pe funcția de adjunct al inspectorului șef al IPJ Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.