Au furat bani de la bătrâni. Hoții, prinși de polițiști

Traficant arestat

Doi tineri, un băiat și o fată din comuna Derșida (județul Sălaj), bănuiți de comiterea mai multor furturi din locuințele sătenilor din zona adiacentă Tășnadului, au fost prinși de polițiști. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Luni, 7 noiembrie, polițiștii de investigații criminale tășnădeni au identificat un bărbat de 27 ani și o tânără de 15 ani, ambii din localitatea Derșida (județul Sălaj), pe care îi bănuiesc de comiterea mai multor furturi.

Din cercetări a reieșit că în data de 6 noiembrie, cei doi au furat din locuința unui bărbat de 62 de ani din localitatea Cig, suma de 11.000 de lei.

De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că în data de 15 octombrie ar fi sustras din locuința unei bătrâne de 80 de ani din Supuru de Sus, un portmoneu din poșeta aflată în holul casei, cauzându-i un prejudiciu de 250 de lei.

În urma cercetărilor, s-a concluzionat că cei doi, sub pretextul că intenționează să caute de lucru, intrau în gospodăriile victimelor, iar apoi prin efracție sau profitând de neatenția acestora, furau diferite bunuri.

În baza probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%, cercetările urmând să continue pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.