Rezultatele concursului de directori de școli. Câte locuri au rămas neocupate

directori

În urma desfășurării probelor din cadrul concursului pentru ocupareaa funcțiilor de director și de director adjunct din unitățile de învățământ de stat din județul Satu Mare, un număr de patru candidați sunt declarați admiși pentru mai multe funcții. Este vorba despre: Marcel Sabo, Diana Duțescu, Hudak Ildiko și Daniel Sanislai.

Având în vedere faptul că unii candidați au fost admiși pentru mai multe funcții de director/director adjunct, vor rămâne neocupate prin concurs 44 funcții de director, respectiv 25 funcții de director adjunct, la unități de învățământ din județul Satu Mare.

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Satu Mare, pentru următoarele unități de învățământ sunt câte doi candidați admiși pentru funcția de director: Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Satu Mare; Școala Gimnazială Pișcolt; Colegiul Tehnic „Unio – Traian Vuia” Satu Mare; Școala Gimnazială „Vasile Lucaciu” Satu Mare; Grădinița cu Program Prelungit „Guliver” Satu Mare; Liceul Tehnologic „George Barițiu” Livada și Palatul Copiilor Satu Mare.

Pentru următoarele unități de învățământ, candidații participanți la probele de concurs nu au fost admiși: Școala Gimnazială „Aurel Haiduc” Trip; Școala Gimnazială Batarci; Grădinița cu Program Prelungit nr. 1 Negrești-Oaș; Grădinița cu Program Prelungit Ardud; Școala Gimnazială „Petofi Sandor” Livada; Liceul Tehnologic Tarna Mare; Școala Gimnazială Orașu Nou și Liceul Tehnologic Ardud.

Candidatul participant la concursul pentru ocuparea funcției de director la Școala Gimnazială Pomi nu a finalizat probele de evaluare CV și interviu, datorită neprezentării membrilor comisiei de concurs la datele programate până în prezent. Următoarea întrunire a membrilor comisiei a fost anunțată pentru joi, 10 noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.