PRU Satu Mare vrea să câștige două mandate de parlamentar. Ce spune Vasile Ciocan

pru

Obiectivul Partidului România Unită (PRU) Satu Mare este de a trimite în Parlamentul României un deputat și un senator la alegerile din 11 decembrie. Declarația a fost făcută de către Vasile Ciocan, președintele interimar a PRU Satu Mare, în cadrul unei conferințe de presă organizată azi, 7 noiembrie.

Alături de Ciocan, la conferința de presă au participat și candidatul la un post de senator din partea PRU Satu Mare, Florica Marchiș, dar și Marian Halas, Claudia Sima și Aurel Ghencean.

„În grupul nostru sunt oameni care vor să facă altceva în politică decât au făcut unii în alte partide, iar alții nu au fost pur și simplu angajați politic. Obiectivul nostru este în primă fază organizarea rapidă”, a declarat Vasile Ciocan.

Acesta a subliniat și faptul că au fost deja create trei organizații la nivelul orașului: în Micro 15, Micro 16 și în Sătmărel, respectiv două organizații la nivelul comunelor, în Odoreu și în Homoroade.

„Aceste organizații vor funcționa, se vor întări, iar noi, din grupul acesta de inițiativă vom continua să sprijinim crearea acestor structuri. De asemenea, am reușit crearea unei liste pentru alegeri atât pentru Senat cât și pentru Camera Deputaților. Această listă a fost acceptată în totalitate. Beneficiem de drepturile acordate prin lege, respectiv avem un delegat jurist în Biroul Electoral Județean. Vom participa la tragerea la sorți pentru reprezentare în secțiile de vot. În cele 334 de secții de vot vom avea delegați. La nivel local, avem persoane de contact în toate localitățile din județ, și în jurul acestor persoane de contact vom construi organizația”, a subliniat Ciocan.
Întrebat de ce a părăsit PSD-ul pentru a se alătura unei noi construcții politice, Vasile Ciocan spune că a simțit nevoia unei schimbări.

„Am simțit nevoia, până la urmă, și a unei schimbări în viața mea personală și în modul de a aborda doctrina. Eu întotdeauna am fost și rămân în continuare un om de stânga, dar stânga acea adevărată. Stânga aia care promovează în totalitate asistența socială, rezolvarea problemelor acelor categorii de aomeni care sunt de cele mai multe ori, cel mai puțin ajutați”, spune Vasile Ciocan.

Referitor la obiectivele PRU la Satu Mare Ciocan spune că vor să obțină două mandate de parlamentar, și anume, unul de deputat și unul de senator la alegerile din 11 decembrie.

În ceea ce privește PRU Satu Mare, președintele interimar spune că în prezent partidul are aproximativ 100 de membri în municipiul reședință de județ, din care aproximativ 50% provin din PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.