„Fashion’s Night Out”, două zile la Satu Mare. Vezi când va avea loc

fashion

La acest sfârșit de săptămână, municipiul Satu Mare va fi gazda unei noi ediții a „Fashion’s Night Out”, unul dintre cele mai așteptate evenimente de modă din județ.

De această dată, show-ul va poposi două zile la Satu Mare. Evenimentul se va desfășura în zilele de 11 respectiv 12 noiembrie, de la ora 19.00 (în ambele zile), la Hotel Restaurant „Poesis” din Satu Mare.

În seara de 11 noiembrie, sătmărenii sunt așteptați de cei de la: Adalin, Cosmin Mureșan de la CM – creation de mode, Diana Breban (Baia Mare), Inedit, La magia de la creacion by Raluca Mureșan, Ramona Năprădean (Baia Mare) și Spencer by Ciprian Crăciun.

Pe 12 noiembrie de la ora 19.00, manechinii Agenției „Trust Models” vor prezenta colecții semnate de: Atelier Cris Fashion, Bianca Breban (Baia Mare), Cinzia Tiso (Italia), CM – creation de mode by David Sebastian cu bijuterii create de Alexandra Catargiu, L’atelier Ioana Călin, Sladana Krstic (Italia), Queensy (Cluj-Napoca), respectiv o prezentare de coafuri extravagante realizate de Adriana Popescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.