Ucrainean, reținut de polițiștii de frontieră. Ce a făcut

politia

Sâmbătă, 5 noiembrie, în jurul orei 20.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Negreşti Oaş au observat mai multe persoane care transportau, de la frontiera de stat către interiorul ţării, colete voluminoase pe care le încărcau într-un autoturism marca Saab, înmatriculat în Anglia, oprit în zonă.

Imediat, s-a trecut la somarea prin voce a persoanelor în cauză, însă acestea nu s-au supus, au abandonat coletele şi s-au dispersat în direcţii diferite.

În urma acţiunii, poliţiştii de frontieră au reţinut un cetăţean ucrainean, Yuriy S., în vârstă de 27 de ani. De asemenea, au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ale statului vecin despre caz în vederea cercetării în comun a evenimentului.

Poliţiştii de frontieră au descoperit la faţa locului şi în autoturismul Saab, 15 colete, învelite în folie de culoare neagră care conţineau 7.500 de pachete de ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 68.000 de lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar cetăţeanul ucrainean este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, la final urmând a se lua măsurile legale care se impun.

Totodată, autoturismul marca Saab, în valoare de 6.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.