Motociclist beat, rănit într-un accident

motociclist

Polițiștii negreșteni, au intervenit joi, 3 noiembrie, în jurul orei 10.00, la un eveniment rutier, produs pe strada Principală din comuna Racşa.

Din verificările efectuate la fața locului, oamenii legii au stabilit faptul că un bărbat de 67 ani din Racşa, conducând o motocicletă, pe fondul neadaptării vitezei la efectuarea unui viraj, a pierdut controlul acesteia, părăsind partea carosabilă.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a motociclistului, care a fost transportat la Spitalul Oraşului Negreşti-Oaş, unde a rămas internat pentru supraveghere medicală.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, i-a fost recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma extinderii verificărilor s-a constatat, că acesta nu deţine permis de conducere de nici o categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.