Kelemen Hunor: „Va fi o schimbare substanțială la Satu Mare”

udmr

Prezent azi, 4 noiembrie, la Satu Mare, Kelemen Hunor, președintele de la nivel național a UDMR, a declarat că în județul nostru va fi o schimbare substanțială în ceea ce privește lista Uniunii, având în vedere că în cursa electorală au intrat persoane noi, precum Turos Lorand și Magyar Lorand. Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe de presă, organizată la sediul UDMR Satu Mare.

Alături de Kelemen Hunor, la întâlnirea cu jurnaliștii au participat și președinții Organizațiilor Județene și Municipale a UDMR Satu Mare, Pataki Csaba și Kereskenyi Gabor, dar și candidații Uniunii la parlamentarele din acest an: Turos Lorand (Senat), respectiv Erdei D. Istvan (Camera Deputaților) și Magyar Lorand (Camera Deputaților).

„Va fi o schimbare substanțială la Satu Mare. Pataki Csaba și Kereskenyi Gabor au preluat funcțiile de conducere la Primărie și la Consiliul Județean, iar Turos Lorand și Magyar Lorand vor ajunge în Parlament”, spune Kelemen Hunor.

Acesta a mai spus că în cursul acestei zile s-a întâlnit și cu reprezentanții Bisericilor Reformată și Romano-Catolică din județ, în perspectiva alegerilor parlamentare din 11 decembrie.

Cu privire la programul UDMR, liderul Uniunii spune că „UDMR are un program cu răspunsuri la toate întrebările cetățenilor județului, mesaje extrem de bine conturate, cu gândite pentru viitorul României. Printr-o mobilizare corespunzătoare, în 11 decembrie vor reuși să obținem o reprezentare corespunzătoare”.

Totodată, Kelemen Hunor a subliniat faptul că UDMR are candidați foarte bine pregătiți și că aproximativ 55% dintre locurile din Parlamentul României vor fi înnoite.

„După 26 de ani vreau să-mi continui munca pentru județ ca urmașii noștri să nu fie nevoiți să plece peste hotare pentru o viață mai bună”, a declarat în luarea de cuvânt Erdei D. Istvan.

De asemenea, Magyar Lorand a subliniat faptul că are experiență în agricultură și vrea să fie membru în Comisia de Agricultură din Parlamentul României.

4 Comentarii la "Kelemen Hunor: „Va fi o schimbare substanțială la Satu Mare”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.