Conducerea CJ vrea și alte curse internaționale. Ce destinații sunt vizate

avion

Consiliul Județean (CJ) Satu Mare are în vedere deschiderea unor noi curse aeriene internaționale. În cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc azi, 4 noiembrie, președinle CJ, Pataki Csaba a declarat că sunt vizate destinații precum: Italia, Germania și Franța.

„Consiliului Județean trimite frecvent date către Wizz Air în vederea deschiderii unei noi curse aeriene internaționale de la Satu Mare. Vizăm regiuni din Italia, Franța, Germania”, a precizat președintele Pataki Csaba.

Prezentă la conferința de presă, Tamara Vallois, reprezentanta Wizz Air, a declarat că este încă prea devreme pentru a discuta despre noi destinații, având în vedere faptul că este nevoie de aproximativ șase luni pentru maturizarea unei curse.

„E abia al doilea zbor de la Satu Mare și trebuie să mai avem răbdare. Este devreme să vorbim concret despre alte curse. … Se alocă o jumătate de an pentru maturizarea unei curse. La Satu Mare avem contract pe trei ani și nu există niciun semn care să ne inducă intenția de a renunța la această cursă”, a declarat reprezentantul Wizz Air.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.