Bătrân snopit în bătaie și tâlhărit în propria casă

talharie

UPDATE: Ca urmare a prezentării în faţa instanţei de judecată a bărbatului de 34 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de tâlhărie calificată, comisă în 3 noiembrie, în Negrești-Oaș, Judecătoria din oraș, a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Un bătrân de 81 de ani a fost tâlhărit joi (3 noiembrie) seara, de un bărbat de 34 de ani din Negrești-Oaș. Mai mult decât atât, bătrânul a fost snopit în bătaie de către tâlhar.

În urma investigațiilor efectuate, s-a reuşit identificarea tâlharului. Este vorba despre un bărbat de 34 ani din Negrești-Oaș.

Din cercetări, a rezultat că acesta a intrat în locuința părții vătămate spărgând un geam de la imobil și prin agresiuni fizice, constând în lovituri la nivelul feței și a corpului, l-a forțat pe bătrân să indice bunurile de valoare din casă, luând la plecare suma de 200 de lei și diverse bunuri casnice.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.