Delegație din Satu Mare, în vizită la Aeroportul din Debrețin

cj1

cj2

cj4

cj5

La invitaţia directorului Companiei Airport Debrecen, Herdon István, o delegaţie sătmăreană a efectuat miercuri, 2 noiembrie, o vizită la Parcul Industrial şi Aeroportul din Debrețin (Ungaria).

Scopul prezenţei oficialilor sătmăreni a fost acela de a dezvolta contacte în diverse domenii de activitate, Aeroportul din Debrecen fiind acum pe podiumul aeroporturilor regionale prin conectivitatea sporită cu oraşe importante din Europa.

Delegaţia sătmăreană a fost compusă din Pataki Csaba, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Nagy Szabolcs, managerul judeţului Satu Mare respectiv Turos Lóránd, directorul de cabinet al preşedintelui CJ.

În cursul dimineţii delegaţia a vizitat Centrul Logistic şi Parcul Industrial din Debrecen, care se întinde pe o suprafaţă de 120 de hectare. Acest parc este locaţia ideală pentru firme de logistică, electronică şi industrie mecanică. Aeroportul Internațional din Debrecen este al doilea aeroport din Ungaria, care asigură legături directe cu numeroase oraşe din Europa de Vest.

Herdon István a felicitat conducerea Consiliului Județean pentru prima cursă Wizz Air, deoarece cu aceste zboruri va crește nu numai numărul turistiștilor din această regiune, ci și numărul zborurilor internaționale. Astfel această regiune va fi mai atrăgătoare pentru companiile aeriene.

Sursa foto: Pagina de Facebook a CJ Satu Mare

Un Comentariu la "Delegație din Satu Mare, în vizită la Aeroportul din Debrețin"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.