Salon internațional de artă fotografică la Castelul Károlyi

foto

Fotoclubul „Vasile Vénig László” din Carei organizează cel mai important eveniment de artă fotografică din acest an.

Sâmbătă, 5 noiembrie, începând cu ora 16.00, la Castelul Károlyi va avea loc gala de premiere şi deschiderea expoziţiei de fotografie din cadrul celei de-a III-a ediţii a Salonului Internaţional de Artă Fotografică „Vasile Vénig László”.

Evenimentul se desfăşoară sub înaltul patronaj al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din România (AAFR) şi al Federaţiei Internaţionale de Artă Fotografică (FIAP), devenind astfel unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din regiune.

În cadrul expoziţiei de la castel vor putea fi admirate doar fotografiile premiate, 63 la număr, precum şi o fotografie selectată de membrii familiei regretatului artist fotograf careian, Vasile Vénig László. Realizatorul celei mai bune creaţii fotografice va fi recompensat cu suma de 250 de euro, care reprezintă şi marele premiu din cadrul Salonului.

Expoziţia de fotografie va putea fi admirată în Sala de Expoziţii de la parterul Castelului Károlyi timp de două săptămâni, conform programului Muzeului Municipal Carei, de marţi până dumnică, între orele 09.00 și 17.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.