Cum s-a întâmplat accidentul de lângă Billa. Ce spun polițiștii

accident6

Oamenii legii au stabilit vinovatul în cazul accidentului de azi (1 noiembrie) dimineață de pe B-dul Octavian Goga. Șoferul vinovat a fost amendat și rămâne fără permis de conducere pentru următoarele 60 de zile.

Din verificările efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 49 ani din Satu Mare, aflat la volanul unei mașini, la intersecția străzii C. S. Anderco cu Bulevardul Octavian Goga, nerespectând indicatorului care obligă virajul la dreapta, a intrat într-un alt autoturism care circula pe bulevard și care era condus de o femeie de 35 de ani.

În urma impactului, mașina condusă de sătmăreancă, a fost proiectat într-un al treilea autoturism care era staționat pe Bulevardul Octavian Goga.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Totodată, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma evenimentului, a rezultat avarierea celor trei autoturisme implicate.

Pe lângă măsura complementară de suspendare a permisului de conducere pentru 60 de zile, șoferul vinovat de producerea accidentului a fost sancționat contravențional.

Pentru alte informații dați click pe următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/11/01/accident-langa-billa-vezi-ce-s-a-intamplat-foto/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.