A vrut să golească un bancomat. Vezi ce a pățit

hot

Luni, 31 octombrie, în jurul orei 03.20, polițiștii din Carei au fost sesizați telefonic de către un agent de securitate, despre faptul că în urma declanşării sistemul de alarmare al unui bancomat amplasat în incinta unui magazin din oraș, a surprins o persoană cu fața acoperită, dar care a reușit să părăsească zona.

În scurt timp patrulele formate din polițiști și jandarmi au reușit să-l prindă pe cel în cauză pe o stradă din localitate, stabilind că este un bărbat de 28 de ani din Ciumești.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Carei, care au constatat faptul că bărbatul identificat, se află sub control judiciar pentru furturi comise în comuna Ciumeşti în cursul lunii septembrie 2016.

În baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reținut pe cel în cauză, pentru tentativă la furt calificat, pentru de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunere de schimbare a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.