Cabinet de kinetoterapie modern la Spitalul din Tășnad

tasnad

tasnad1

tasnad3

tasnad4

tasnad5

tasnad6

Continuă tradiția bunelor relații profesionale cu Germania, formate între Werner Kessler şi dr. Nagy Tünde şef Secţie Pediatrie Tăşnad şi colegii ei.

Kessler vizitează periodic Tăşnadul de 26 de ani şi se poate mândri cu mai multe acte caritative la adresa spitalului. Elanul şi perseverenţa sa, totodată, dragul de a ajuta adunǎ mulţi oameni în jurul lui. Realizările lui sunt benefice pentru locuitorii din Tăşnad.

De această dată, prin intermediul lui, un cetăţean german, Alexander Iacob, a donat în martie anul curent suma de 8.000 de euro pentru dotarea unui cabinet de kinetoterapie. Visul a devenit realitate în septembrie 2016, când – pe lângǎ camera specială dotată cu pat Vojta, spalier, bandă de alergare pentru copii, plăci canadiene, set pentru dezvoltarea abilităţilor motorii, scară modulară, bare paralele reglabile, placă balans, dispozitive pentru recuperarea degetelor şi mâinii – s-a angajat şi un specialist kinetoterapeut: Susan Amelita Monika.

Ea este o kinetoterapeută cu experienţă de mai mulţi ani în domeniu, cu rezultate foarte bune, chiar excelente.

Astfel de servicii medicale sunt unice în judeţ şi chiar în judeţele învecinate, cu care ne putem mândri pe bună dreptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.