Angajări la Centrul de Creație Satu Mare. Când va avea loc concursul

robert

În data de 22 noiembrie Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Satu Mare organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului contractual vacant de referent debutant în cadrul Biroului Financiar Contabil, conform H.G. Nr.286/2011.

Depunerea dosarului se va face până la data de 11 noiembrie 2016 la sediul CJCPCT Satu Mare la Biroul Financiar-Contabil.
Dosarul va cuprinde următoarele documente: cererea de înscriere, copia actului de identitate, copia actelor de studii, cazierul judiciar, adeverință medicală, Curriculum Vitae.
Condițiile necesare pentru ocuparea postului de referent debutant sunt – studii medii.

Bibliografia :
– legea nr.53/2003 privind Codul Muncii cu modificările și completările ulterioare;
– O.U.G. nr 118/2006 privind înființarea și desfășurarea activității așezămintelor culturale;
– Legea nr. 215/2001 privind administrația publică locală;
– Ordinul nr. 2861/2009 emis de Ministerul Finanțelor Publice care prevede inventarierea patrimoniului;
– Legea contabilității nr. 82/1991(republicată) cu completările ulterioare;
– Legea privind Codul de conduită a personalului contractual din autoritățile publice nr. 447/2004.

Proba de concurs va avea loc în data de 22 noiembrie 2016 – scris de la ora 10.30. Interviul va avea loc în data de 23 noiembrie, de la ora 14.00
la sediul CJCPCT Satu Mare, str. Mihai Viteazu nr. 32.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.