A luat nota 10 la scris dar a pierdut postul de director de școală. Vezi ce s-a întâmplat

diana-dutescu

Diana Duțescu, singura candidată din județul Satu Mare care a luat nota 10 la proba scrisă la concursul pentru postul de director de școală a fost notată cu 5 la interviu. Aceasta susține că a fost „lucrată” de către cei de la Primăria din Pișcolt, pentru a favoriza o altă candidată.

Pe pagina sa de Facebook, Diana Duțescu a explicat cum s-au întâmplat lucrurile, și cum de a ajuns pe locul doi, pierzând astfel postul de director.

„Dragi prieteni. Mă simt nevoită să vă explic anumite aspecte legate de evoluția mea de la concursul de directori. Am obținut la scris, așa cum bine știți, 50 de puncte, punctajul maxim, pe baza muncii și a cunoștințelor mele (și nu prin alte mijloace, așa cum vehiculează unii sau alții); am obținut 45 de puncte la CV (punctaj maxim în condițiile în care nu am doctoratul) iar apoi a venit și ultima probă, interviul, când am ajuns la mâna a doi domni din primărie, care din dorința de a mă subclasa, mi-au dat nota 5 (nota de care aveau nevoie pentru a-mi scîdea media suficient de mult pentru a mă situa pe locul doi, după contracandidata mea, cu 1,70 puncte diferență). De remarcat e faptul că inspectorul de specialitate în management mi-a dat nota 9.80, iar ceilalți doi membri nota 9, respectiv 10. Cam mare diferența de notare, nu? Și au participat toți la același interviu! În urma calculării mediei, m-am situat pe locul al doilea, după contracandidata mea, cea pe care au dorit-o respectivii domni, cu orice preț, chiar încălcând legea și toate regulile bunului simț …”, spune Diana Duțescu.

3 Comentarii la "A luat nota 10 la scris dar a pierdut postul de director de școală. Vezi ce s-a întâmplat"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.