Percheziții într-o comună din județ. Ce au căutat mascații

perchezitii

Polițiștii din Petrești și Carei, sprijiniți de mascați, au efectuat joi, 27 octombrie, trei percheziții domiciliare pe raza comunei Sanislău, sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, la domiciliile a două persoane bănuite de comiterea unui furt cu prejudiciu mare.

Față de unul dintre aceștia, s-a luat măsura reținerii pentru o perioada de 24 de ore, urmând a fi prezentat judecătorului de drepturi si libertăți cu propunere de luare a unor măsuri preventive.

Perchezițiile au vizat domiciliile a doi bărbați, de 35 respectiv 40 de ani, ambii din comuna Sanislău și sediul unei ferme pe care aceștia o dețin, ocazie cu care a fost pus în executare și un mandat de aducere.

Din cercetări a rezultat că cei doi, în perioada 15 septembrie-15 octombrie 2016, profitând de faptul că partea vătămată era plecată din țară, au intrat într-o magazie situată în curtea locuinței păgubitului, de unde au furat unelte și scule electrice constând în motoferăstraie, polizoare unghiulare, motocoase, redresoare, mașini de găurit, cauzând un prejudiciu estimat la valoarea de 7.000 lei.

În urma perchezițiilor, a fost recuperat circa 20% din prejudiciu.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale, cu unul dintre bănuiți, cel de 40 de ani, în stare de reținere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.