Kaufland vrea să înceapă lucrările la noul magazin din Satu Mare. Vezi detalii

kaufland

În scurt timp, cei de la Kaufland vor începe lucrările pe strada Corvinilor colț cu Bulevardul Henri Coandă, acolo unde va fi amplasat noul magazin. Anunțul a fost făcut de către primarul Kereskenyi Gabor, în cadrul unei conferințe de presă susținută azi, 26 octombrie.

Potrivit edilului, reprezentanții Kaufland preconizează ca lucrările să fie terminate până la sfârșitul lunii septembrie 2017.

Noul magazin Kaufland va fi construit pe locul fostei „Fabrici de scaune” și va avea intrări atât de pe Bulevardul Henri Coandă cât şi de pe strada Corvinilor.

Potrivit planului urbanistic, pe fosta platformă industrială unde în trecut era „Fabrica de scaune” în prima etapă se va construi un corp de clădire și vor fi amenajate un număr de 176 de locuri de parcare. La acestea se vor mai adăuga ulterior alte 144 de locuri de parcare. Conform planului urbanistic, suprafața clădirii Kaufland va fi de 4.365 de metri pătrați.

De asemenea, în etapa a II-a a lucrărilor, preconizată pentru anul viitor, se dorește construirea unei galerii comerciale, care ar urma să găzduiască outlet-uri ale unor brand-uri internaționale precum New Yorker sau Decathlon.

Un Comentariu la "Kaufland vrea să înceapă lucrările la noul magazin din Satu Mare. Vezi detalii"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.