UDMR Satu Mare și-a depus listele pentru parlamentare. Vezi ce obiectiv și-au propus (Video)

Câștigarea a două mandate de senatori și trei de deputați este obiectivul UDMR Satu Mare în alegerile parlamentare din 11 decembrie. Uniunea Democrată a Maghiarilor din România, filiala Satu Mare și-a depus azi, 23 octombrie lista cu candidații atât pentru Camera Deputaților cât și pentru Senat.

La Biroul Electoral Județean (BEJ) Satu Mare, candidații au fost însoțiți de președinții Organizațiilor Județene și Municipale a UDMR Satu Mare, Pataki Csaba, respectiv Kereskenyi Gabor.

„În 2016 noi sperăm să repetăm rezultatul din anul 2000 când UDMR-ul avea trei deputați și doi senatori la vremea respectivă în județul Satu Mare. Țelul nostru rămâne acest deziderat”, a declarat Erdei D. Istvan, unul dintre candidații UDMR Satu Mare la Camera Deputaților.

De aceași părere este și Magyar Lorand, cel care conduce lista UDMR Satu Mare pentru Camera Deputaților.

„Conduc această listă dar această alegere nu este despre persoane, ci este despre comunitatea din Satu Mare. Eu consider că cu această ocazie putem să repetăm cel puțin, rezultatele pe care le-am obținut în primăvara acestui an și consider că avem șanse să repetăm cele mai bune rezultate pe care le-am avut vreodată în județul Satu Mare, respecti doi senatori și trei deputați”, adeclarat Magyar Lorand.

Turos Lorand, a declarat că echipa UDMR este una tânără, cu experiență în administrația locală și centrală.

„Nu funcția contează ci munca pe care o pot depune în favoarea comunității. Este o responsabilitate pe care eu mi-o asum și și-o asumă și colegii mei. Suntem o echipă tânără, dar totuși cu o experiență destul de vastă atât în administrația publică locală cât și în cea centrală”, spune Turos Lorand.

În luarea de cuvânt, primarul Kereskenyi Gabor a declarat că după alegerile din iarna acestui an va avea întâlniri periodice cu toți parlamentarii sătmăreni pentru a rezolva problemele cu care se confruntă municipiul.

Pe locurile eligibile potrivit UDMR, la Camera Deputaților lista este deschisă de Magyar Lorand, acesta fiind urmat de Erdei D. Istvan și Mihai Găman, primarul din Dorolț.

Următoarele locuri de pe lista pentru deputați sunt ocupate de: 4. Andrei Veron; 5. Zazula Bela; 6. Poszet Orsolya Kinga și 7. Emeric Gindele.

La Senat, pe prima poziție se află Turos Lorand, acesta fiind urmat de Tiberiu Gunthner. Lista continuă cu: 3. Ori-Pakai Francisca și cu 4. Butka Gergely Norbert.

udmr1

udmr2

udmr3

udmr4

Un Comentariu la "UDMR Satu Mare și-a depus listele pentru parlamentare. Vezi ce obiectiv și-au propus (Video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.