Fără permis și cu mașina neînmatriculată, la plimbare prin Negrești-Oaș

amenzi rovinieta
amenzi rovinieta

Un bărbat de 48 de ani din Trip va răspunde în fața legii după ce a fost prins conducând o mașină care avea numere de înmatriculare provizorii expirate încă din data de 23 aprilie 2015. Mai mult decât atât, șoferul nu avea permis de conducere. Incidentul a avut loc vineri, 21 octombrie, pe strada Moților din Negrești-Oaș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că cel în cauză nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Ca urmare a extinderii cercetărilor, s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de proprietar, o femeie de 23 de ani din Trip, care avea cunoștință despre faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere și că mașina nu este înmatriculată.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere; conducerea unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice; încredinţarea spre a fi condus pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu poseda permis de conducere și punerea în circulație pe drumuri publice al unui autoturism neînmatriculat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.