Ce spune Aurelia Fedorca despre situația din PSD Satu Mare

aurelia-fedorca

Aurelia Fedorca, președintele Organizației Județene a PSD Satu Mare consideră că atât Dorel Coica cât și Vasile Ciocan ar fi trebuit să rămână și „să tragem toți la aceeași căruță” pentru reușita candidaților Partidului Social Democrat, desemnați pentru alegerile parlamentare din iarna acestui an.

Totodată, lidera PSD a subliniat și faptul că, în momentrul de față, la sediul Partidului Social Democrat Satu Mare nu este înregistrată nici o cere de demisie din partid ai celor doi, însă Dorel Coica și-a anunțat intenția de a demisiona din funcția de președinte al Organizației Municipale a PSD, în cursul zilei de marți, 18 octombrie.

„Faptul că doi colegi au plecat, sau susțin PRU, că nici eu nu am înțeles prea bine, este alegerea dânșilor. Noi, aici la partid, nu avem nicio cerere de demisie din PSD. Într-adevăr, domnul Coica a depus marți (18 octombrie) după-amiază o cerere de demisie din conducerea Organizației Municipale. Ce să zic? Asta-i viața. Cei doi au avut intenția de a candida la parlamentare și nu s-au regăsit pe locurile eligibile de pe listele PSD”, spune Aurelia Fedorca.

Lidera PSD Satu Mare spune că va avea o discuție atât cu fostul primar Dorel Coica, cât și cu consilierul județean Vasile Ciocan.

„Voi avea o discuție cu domnul Coica, dar și cu domnul Ciocan. Dânșii știu ce așteptări au de la carierele lor politice. Dar era de așteptat să tragem toți la aceeași căruță, așa cum au tras și alții pentru ei, printre care se află și cei care se găsesc în momentrul de față pe locurile eligibile pe listele PSD Satu Mare pentru alegerile parlamentare”, a declarata Aurelia Fedorca pentru Sătmăreanul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.