Țeparul Iovan Fogarași a lovit din nou. Ce escrocherii a mai făcut

fogarasi

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au dispus, în data de 14 octombrie, reținerea pe o perioadă de 24 de ore l lui Iovan Fogarași. Ulterior instanța a decis față de acesta luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

Potrivit oamenilor legii, în perioada 3-12 octombrie 2016, Iovan Fogarași a pretins de la două persoane sume de bani, lăsând să se creadă că are influență asupra unor judecători promițând că îi va determina pe aceștia să pronunțe în dosarele pe care le judecau, soluții favorabile denunțătorilor.

Astfel, în data de 3 octombrie 2016, Iovan Fogarași a pretins de la denunțătoarea Mariana Filimon suma de 450 de lei, promițându-i acesteia că îi va determina pe judecători să dispună strămutarea dosarului 1497/266/2016 (în care Mariana Filimon avea calitate de reclamantă) de la Judecătoria Negrești-Oaș la Judecătoria Satu Mare. Mai mult decât atât, Fogarași i-a promis femeii că îi va influența pe magistrați pentru a da o soluție favorabilă denunțătoarei, în sensul încredințării mai repede a celor doi copii.

În data de 4 octombrie 2016, Iovan Fogarași a pretins și primit suma de 600 de lei de la denunțătoare, în același scop.

De asemenea, în data de 12 octombrie, Fogarași a pretins de la Ioan Mândruț (denunțător) suma de 300 de euro, lăsându-l să creadă că are influență asupra președintei completului de judecată investită cu soluționarea dosarului 1482/266/2016 aflat pe rolul Judecătoriei Negrești-Oaș, promițând că o va determina să pronuțe o soluție favorabilă denunțătorului-pârât în cauza respectivă, în sensul respingerii unei acțiuni având ca obiect un ordin de emitere a protecției.

Fogarași a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, măsura fiind dispusă de către judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare pe o perioadă de 30 de zile.

Iovan Fogarași a mai stat închis pentru înșelăciune, astfel că nu este la prima încălcare a legii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.