Satu Mare în TOP 10 la numărul de locuri de muncă vacante

SOMERI - MUNCA STRAINATATE

Potrivit datelor furnizate de agenții economici, în județul Satu Mare sunt un număr de 895 de locuri de muncă vacante, potrivit evidențelor ANOFM. La nivel național sunt înregistrate 21.373 de locuri de muncă vacante.

Cele mai multe locuri de muncă sunt vacante în București (3.093), Sibiu (2.129) și Ilfov (1.657). Satu Mare (895) ocupă poziția a 6-a în clasamentul național.

La nivel național, cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.420), muncitor necalificat în industria confecțiilor (1.109), manipulant mărfuri (1.032), lucrător comercial (962), confecționer asamblor articole textile (715), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide și semisolide (623), operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesături, tricotaje, materiale sintetice (514), femeie de serviciu (502), casier (488), agent de securitate (487).

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau de reședință ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro. Oferta locurilor de muncă se actualizează în timp real și poate fi vizualizată pe site-ul www.card-profesional.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.